Ylva Yoga lessen

Online groepslessen

Wil je graag online aansluiten? Bekijk ons schema en boek via Momoyoga. Je kan de lessen live via Zoom meevolgen, je krijgt ook achteraf een replay toegestuurd via mail indien je er op het moment zelf niet bij kan zijn. Een halfuur voor de les begint krijg je een mailtje met alle informatie en een playlist die je kan gebruiken indien je dat wil. Elke week werken we rondom één thema, rondom dit thema zijn er 3 asana lessen (3 verschillende niveau’s) en 1 meditatieles. Wil je graag op de hoogte gehouden worden van de wekelijkse thema’s? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Je kan je inschrijven voor de online lessen via Momoyoga: www.momoyoga.com/ylvayoga

Zodra je een account hebt aangemaakt, kan je lessen boeken en ook de prijslijst en het uurrooster raadplegen. Wil je eerst wat meer info? Scroll naar beneden, daar vind je nog wat info over de prijs en de lessen.

Nood aan een yoga teacher voor privé- of groepslessen?

Zowel Jana als Noélie zijn getrainde LYT yoga teachers en geven les in verschillende stijlen: vinyasa, hatha en restorative met grote focus op alignment in het lichaam. Je kan contact met ons opnemen voor eenmalige of wekelijkse groepslessen, privélessen en workshops aan huis, op het werk, in sportzalen, op events, … Noélie is beschikbaar voor regio Oost-Vlaanderen (bv. Gent, …) en Jana is beschikbaar voor regio Limburg (bv. Hasselt, Diepenbeek, Maasmechelen, Lanaken, Bilzen, Zonhoven, Alken, …). Privésessies kunnen ook online plaatsvinden via Zoom! Interesse? Contacteer ons via mail hello@ylva-yoga.com voor meer informatie.

Flow je graag mee in een groepsles?

Je kan Jana vinden op donderdagavond (20:00-21:00) en zondagmorgen (10:00-11:00) in Olympia, Hasselt, en op maandagavond (20:30-21:30) in SportOase, Lanaken.

Online groepslessen: schema & prijslijst
Inschrijven kan via: www.momoyoga.com/ylvayoga
Schema
 • Root to Rise: LYT Yoga Level 1 – dinsdagavond (18:00-19:00)
  Root to Rise is een level 1 les geschikt voor iedereen, van beginneling tot doorwinterde yogi. De perfecte les als je graag wat trager flowt. We nemen tijd om op een rustiger tempo door de poses te gaan in iets meer detail.
  Het tragere tempo geeft ons de tijd om goed naar onze houding te kijken in de verschillende posities. We bekijken waar we nog wat meer kunnen stabiliseren, welke delen van ons lichaam we misschien wat teveel loslaten, en we proberen onszelf telkens meer en meer in alignment te brengen. Ook nemen we af en toe wat tijd voor een rustmomentje.
  Deze les is geschikt voor iedereen, inclusief beginners.
 • Soothe Your Soul: Meditatie (all levels) – donderdagavond (18:45-19:15)
  We nemen even de tijd om tot rust te komen met behulp van deze wekelijkse meditatie. Elke week werken we in alle lessen rondom één thema. Dit thema zetten we ook in de meditatie verder.
  We gebruiken verschillende ademhalingsoefeningen en/of meditatie-technieken. Denk aan vuurademhaling, alternate nostril breathing, zittende meditaties, soms zelfs bewegende meditaties of technieken zoals EFT, journaling, …
  Deze les is geschikt voor iedereen.
 • Core Connection: LYT Yoga Level 2 – vrijdagmorgen (07:15-08:15)
  Core Connection is een level 2 les en is ideaal als je al enkele yogalessen gevolgd hebt. Je kent de basisposes en wil nu jouw lichaam wat meer uitdagen! We gaan samen wat sneller doorheen de poses. Je krijgt de kans om al dan niet een stapje verder te gaan m.b.v. opties indien je dat wil, bv.: je kan hoppen in plaats van stappen, pulsen in plaats van vasthouden, … Jij beslist!
  Deze les is geschikt voor iedereen van nieuwe tot doorwinterde yogi. Niet aangeraden voor complete beginners.
 • Flowing Fire: LYT Yoga Level 3 – zaterdagvoormiddag (09:15-10:30)
  Flowing Fire is een level 3 les voor iedereen die al regelmatig op een yogamat heeft gestaan. Je weet hoe een LYT of vinyasa les in elkaar zit en/of hebt ervaring met bv. pilates of dans. Het is tijd om het lichaam wat meer kracht en energie te geven! We gaan samen flowen in deze krachtige vinyasa les. Je krijgt de kans om al dan niet een stapje verder te gaan m.b.v. opties. Dit is echter helemaal aan jou. Je bepaalt zelf hoe zwaar je de les wil maken. Het is jouw practice! Zo krijg je bv. de optie om te hoppen of te springen in plaats van te stappen; om naar ‘funky dolphin’ te gaan in plaats van ‘downward facing dog’; om stil te staan in een houding of om te pulsen. De keuze is volledig aan jou!
  Deze les is geschikt voor intermediate tot doorwinterde yogi’s en wordt niet aangeraden voor beginners.
Prijslijst
 • Proefweek15 EUR
  Probeer één week lang alle yoga- en meditatielessen uit! Dit kan slechts één keer aangekocht worden per persoon.
 • Tienbeurtenkaart yoga: 80 EUR
  Tien yogalessen naar keuze. Deze pas is 12 maanden geldig. Je koopt de tienbeurtenkaart bij de boeking van de eerste les en je kan daarna gedurende 12 maanden 10 yogalessen boeken. Er is geen onderscheid tussen lessen van 60 minuten en 75 minuten in tegenstelling tot de enkele beurt. Meditatielessen kunnen niet geboekt worden met deze tienbeurtenkaart.
 • Enkele beurt5 EUR, 10 EUR of 12 EUR
  Wil je je niet binden aan een abonnement? Geen nood! Je kan ook enkele lessen boeken. De meditatielessen van 30 minuten zijn 5 EUR. De yogalessen van 60 minuten zijn 10 EUR en die van 75 minuten 12 EUR.
 • Maandabonnement65 EUR/maand PROMO! (normale prijs: 75 EUR)
  Doe alle yoga- en meditatielessen mee met dit maandabonnement. Je kan onbeperkt lessen volgen elke maand. Dit abonnement wordt maandelijks automatisch vernieuwd, maar je kan het op elk moment stopzetten.