Ylva Yoga lessen

Online groepslessen

Wil je graag online aansluiten? Bekijk ons schema en boek via Momoyoga. Je kan de lessen live via Zoom meevolgen, je krijgt ook achteraf een replay toegestuurd via mail indien je er op het moment zelf niet bij kan zijn. Een halfuur voor de les begint krijg je een mailtje met alle informatie en een playlist die je kan gebruiken indien je dat wil. Elke week werken we rondom één thema, rondom dit thema zijn er 3 asana lessen (3 verschillende niveau’s) en 1 meditatieles. Wil je graag op de hoogte gehouden worden van de wekelijkse thema’s? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Je kan je inschrijven voor de online lessen via Momoyoga: www.momoyoga.com/ylvayoga

Zodra je een account hebt aangemaakt, kan je lessen boeken en ook de prijslijst en het uurrooster raadplegen. Wil je eerst wat meer info? Scroll naar beneden, daar vind je nog wat info over de prijs en de lessen.

Nood aan een yoga teacher voor privé- of groepslessen?

Zowel Jana als Noélie zijn getrainde LYT yoga teachers en geven les in verschillende stijlen: vinyasa, hatha en restorative met grote focus op alignment in het lichaam. Je kan contact met ons opnemen voor eenmalige of wekelijkse groepslessen, privélessen en workshops aan huis, op het werk, in sportzalen, op events, … Noélie is beschikbaar voor regio Oost-Vlaanderen (bv. Gent, …) en Jana is beschikbaar voor regio Limburg (bv. Hasselt, Diepenbeek, Maasmechelen, Lanaken, Bilzen, Zonhoven, Alken, …). Privésessies kunnen ook online plaatsvinden via Zoom! Interesse? Contacteer ons via mail hello@ylva-yoga.com voor meer informatie.

Flow je graag mee in een groepsles?

Je kan Jana vinden op zondagmorgen voor een dynamische all levels-les (10:00-11:00) in Olympia, Hasselt, en op dinsdagavond voor een beginnersles (19:20-22:20) en voor een rustige all levels-les (20:30-21:30) in MOOD feel good studio, Heusden-Zolder. Boekingen voor deze lessen lopen via de studio’s in kwestie, niet via Ylva Yoga.

Online groepslessen: schema & prijslijst
Inschrijven kan via: www.momoyoga.com/ylvayoga
Schema
 • Posture Hour: All Levels LYT® Flow – maandagmorgen (06:30-07:30)
  Deze LYT® Yoga les is geschikt voor iedereen, van beginneling tot doorwinterde yogi. De perfecte les als je graag wat trager flowt. We nemen tijd om op een rustiger tempo door de poses te gaan in iets meer detail.
  Het tragere tempo geeft ons de tijd om goed naar onze houding te kijken in de verschillende posities. We bekijken waar we nog wat meer kunnen stabiliseren, welke delen van ons lichaam we misschien wat teveel loslaten, en we proberen onszelf telkens meer en meer in alignment te brengen. Ook nemen we af en toe wat tijd voor een rustmomentje.
  Deze les is geschikt voor iedereen, inclusief beginners.
 • Mindful Movement: Soothing LYT® Flow – maandagavond (18:30-19:45)
  Deze LYT® Yoga les is geschikt voor iedereen, van beginneling tot doorwinterde yogi. De perfecte les als je graag wat trager flowt. We nemen tijd om op een rustiger tempo door de poses te gaan in iets meer detail.
  Het tragere tempo geeft ons de tijd om goed naar onze houding te kijken in de verschillende posities. We bekijken waar we nog wat meer kunnen stabiliseren, welke delen van ons lichaam we misschien wat teveel loslaten, en we proberen onszelf telkens meer en meer in alignment te brengen. Ook nemen we af en toe wat tijd voor een rustmomentje.
  Deze les is geschikt voor iedereen, inclusief beginners.
 • Core Connection: Dynamic LYT® Flow – vrijdagmorgen (06:45-08:00)
  Core Connection Flow is een LYT® yogales en is ideaal als je jouw week krachtig wil inzetten. Je kent de basisposes, hebt al enkele yogalessen gevolgd en wil nu jouw lichaam wat meer uitdagen! We gaan samen wat sneller doorheen de poses. Je krijgt de kans om al dan niet een stapje verder te gaan m.b.v. opties indien je dat wil, bv.: je kan hoppen in plaats van stappen, pulsen in plaats van vasthouden, … Jij beslist!
  Deze les is geschikt voor geavanceerde beginners, intermediate yogi’s en doorwinterde yogi’s, maar wordt niet aangeraden voor complete beginners.
Prijslijst
 • Proefweek15 EUR
  Probeer één week lang alle yogalessen uit! Dit kan slechts één keer aangekocht worden per persoon.
 • Tienbeurtenkaart yoga: 80 EUR
  Tien yogalessen naar keuze. Deze pas is 6 maanden geldig. Je koopt de tienbeurtenkaart bij de boeking van de eerste les en je kan daarna gedurende 6 maanden 10 yogalessen boeken. Er is geen onderscheid tussen lessen van 60 minuten en 75 minuten in tegenstelling tot de enkele beurt.
 • Enkele beurt: 10 EUR of 12 EUR
  Wil je je niet binden aan een abonnement? Geen nood! Je kan ook enkele lessen boeken. De yogalessen van 60 minuten zijn 10 EUR en die van 75 minuten 12 EUR.
 • Maandabonnement65 EUR/maand PROMO! (normale prijs: 75 EUR)
  Doe alle yogalessen mee met dit maandabonnement. Je kan onbeperkt lessen volgen elke maand. Dit abonnement wordt maandelijks automatisch vernieuwd, maar je kan het op elk moment stopzetten.
Hoe boek ik een les via Momoyoga?

Het werkt ongeveer zoals een virtuele fitness. Je boekt en betaalt per persoon per les a.d.h.v. een “strippenkaart” (zoals Momoyoga het noemt) of abonnement. Eerst en vooral moet je een account hebben. Daarna kan je een les boeken m.b.v. verschillende strippenkaarten: een enkele beurt, tienbeurtenkaart of een abonnement. Het systeem gaat dus eerst kijken of je nog een beurt hebt op een strippenkaart die geldt voor de les die je wil selecteren of een geldig abonnement. Indien niet, dan kan je een product naar keuze selecteren.

Als je een strippenkaart kiest met meer dan één lesbeurt, dan ga je al moeten betalen voor de volledige strippenkaart als je de eerste les wil boeken. Daarna heb je een tegoed op jouw account staan voor één of meer lessen waarmee je jouw volgende yogales(sen) kan boeken.

Indien je een abonnement aankoopt, dan wordt dit automatisch verlengd en kan je via Momoyoga alle lessen die we aanbieden boeken op elk moment. Je kan onbeperkt lessen boeken zoveel als je wil!

Hoe neem ik deel aan een live les?

Eerst boek je een les zoals hierboven beschreven. Dertig minuten voor deze geboekte les begint, krijg je een mailtje met alle info i.v.m. de Zoom link en de playlist-suggestie. Als je minder dan 30 minuten voor de les inschrijft, krijg je dit mailtje niet meer.

Maar indien je je dus last-minute inschrijft of indien je het mailtje niet kan vinden, kan je deze info ook terugvinden op het lessenrooster! Deze verschijnt 30 minuten voor de les begint.

De live lessen gaan door via Zoom. De Zoom-link staat in ‘t mailtje en op het lessenrooster. Klik hier voor een Zoom-handleiding. We streamen geen muziek via Zoom, maar je ontvangt wel elke week een Spotify playlist-suggestie die je zelf kan opzetten. In het begin van de les vermelden we wanneer je de playlist kan beginnen afspelen.

Na de les krijg je een mailtje met een verborgen YouTube link voor de replay van de les. In de beschrijving van de YouTube video zal je opnieuw een link vinden naar de Spotify playlist, omschrijving van het thema, etc.

Boek nu: