Groepslessen

Een vast momentje elke week om te zorgen voor jezelf? Kom naar één van onze groepslessen. Wij geven online lessen via Zoom en in regio Limburg en Oost-Vlaanderen. Wil je graag een vaste groepsles organiseren? Contacteer ons.

Een vast momentje voor jezelf

Neem elke week een vast moment dat helemaal aan jezelf is gewijd. We doen samen een combinatie van beweging, meditatie en soms zelfs practices zoals journaling.

LYT Yoga is slimmere yoga

LYT Yoga is anders. We brengen lichaam en geest samen door te kijken wat we nodig hebben in de samenleving waarin we nu leven zodat je zoveel mogelijk uit jouw moment haalt.

Verminder stress en spanning

In de yogales brengen we lichaam en geest terug wat meer samen. Hierdoor kunnen we stress en spanning die ons niet meer dient makkelijker loslaten.

Online lessen

Wil je graag online aansluiten? Bekijk ons schema en boek via Momoyoga. Je kan de lessen live via Zoom meevolgen, je krijgt ook achteraf een replay toegestuurd via mail indien je er op het moment zelf niet bij kan zijn. Een halfuur voor de les begint krijg je een mailtje met alle informatie en een playlist die je kan gebruiken indien je dat wil.

Maandag: Posture Hour

Intermediate LYT® Flow – maandagmorgen (06:45-07:45) of via replay
Deze LYT® Yoga les is geschikt voor de actieve beginneling tot doorwinterde yogi. De perfecte les als je graag flowy lessen doet en soms (lichtjes) zweet. We gaan op een mooi, vloeiend tempo door de poses.
We nemen de tijd om goed naar onze houding te kijken in de verschillende posities. We bekijken waar we nog wat meer kunnen stabiliseren, welke delen van ons lichaam we misschien wat teveel loslaten, en we proberen onszelf telkens meer en meer in alignment te brengen. Ook nemen we af en toe wat tijd voor een rustmomentje.
Deze les is geschikt voor iedereen. Heb je nog nooit yoga gedaan? Doe minstens één les Mindful Movement om voeling te krijgen met de LYT yogastijl en opbouw.

Donderdag: Mindful Movement

Soothing LYT® Flow – donderdagmorgen (09:15-10:30) of via replay
Deze LYT® Yoga les is geschikt voor iedereen, van beginneling tot doorwinterde yogi. De perfecte les als je graag wat trager flowt. We nemen tijd om op een rustiger tempo door de poses te gaan in iets meer detail.
Het tragere tempo geeft ons de tijd om goed naar onze houding te kijken in de verschillende posities. We bekijken waar we nog wat meer kunnen stabiliseren, welke delen van ons lichaam we misschien wat teveel loslaten, en we proberen onszelf telkens meer en meer in alignment te brengen. Ook nemen we af en toe wat tijd voor een rustmomentje.
Deze les is geschikt voor iedereen, inclusief beginners.

Vrijdag: Core Connection

Dynamic LYT® Flow – vrijdagmorgen (09:15-10:30) of via replay
Core Connection Flow is een LYT® yogales en is ideaal als je jouw week krachtig wil inzetten. Je kent de basisposes, hebt al enkele yogalessen gevolgd en wil nu jouw lichaam wat meer uitdagen! We gaan samen wat sneller doorheen de poses. Je krijgt de kans om al dan niet een stapje verder te gaan m.b.v. opties indien je dat wil, bv.: je kan hoppen in plaats van stappen, pulsen in plaats van vasthouden, … Jij beslist!
Deze les is geschikt voor geavanceerde beginners, intermediate yogi’s en doorwinterde yogi’s, maar wordt niet aangeraden voor complete beginners.

Prijslijst

Proefweek15 EUR
Probeer één week lang alle yogalessen uit! Dit kan slechts één keer aangekocht worden per persoon.

 

Tienbeurtenkaart yoga: 80 EUR
Tien yogalessen naar keuze. Deze pas is 6 maanden geldig. Je koopt de tienbeurtenkaart bij de boeking van de eerste les en je kan daarna gedurende 6 maanden 10 yogalessen boeken. Er is geen onderscheid tussen lessen van 60 minuten en 75 minuten in tegenstelling tot de enkele beurt.

 

Enkele beurt: 10 EUR of 12 EUR
Wil je je niet binden aan een abonnement? Geen nood! Je kan ook enkele lessen boeken. De yogalessen van 60 minuten zijn 10 EUR en die van 75 minuten 12 EUR.

 

Maandabonnement65 EUR/maand
Doe alle yogalessen mee met dit maandabonnement. Je kan onbeperkt lessen volgen elke maand. Dit abonnement wordt maandelijks automatisch vernieuwd, maar je kan het op elk moment stopzetten.

Hoe boek ik een les via Momoyoga?

Het werkt ongeveer zoals een virtuele fitness. Je boekt en betaalt per persoon per les a.d.h.v. een “strippenkaart” (zoals Momoyoga het noemt) of abonnement. Eerst en vooral moet je een account hebben. Daarna kan je een les boeken m.b.v. verschillende strippenkaarten: een enkele beurt, tienbeurtenkaart of een abonnement. Het systeem gaat dus eerst kijken of je nog een beurt hebt op een strippenkaart die geldt voor de les die je wil selecteren of een geldig abonnement. Indien niet, dan kan je een product naar keuze selecteren.

Als je een strippenkaart kiest met meer dan één lesbeurt, dan ga je al moeten betalen voor de volledige strippenkaart als je de eerste les wil boeken. Daarna heb je een tegoed op jouw account staan voor één of meer lessen waarmee je jouw volgende yogales(sen) kan boeken.

Indien je een abonnement aankoopt, dan wordt dit automatisch verlengd en kan je via Momoyoga alle lessen die we aanbieden boeken op elk moment. Je kan onbeperkt lessen boeken zoveel als je wil!

Hoe neem ik deel aan een live les?

Eerst boek je een les zoals hierboven beschreven. Dertig minuten voor deze geboekte les begint, krijg je een mailtje met alle info i.v.m. de Zoom link en de playlist-suggestie. Als je minder dan 30 minuten voor de les inschrijft, krijg je dit mailtje niet meer.

Maar indien je je dus last-minute inschrijft of indien je het mailtje niet kan vinden, kan je deze info ook terugvinden op het lessenrooster! Deze verschijnt 30 minuten voor de les begint.

De live lessen gaan door via Zoom. De Zoom-link staat in ‘t mailtje en op het lessenrooster. Klik hier voor een Zoom-handleiding. We streamen geen muziek via Zoom, maar je ontvangt wel elke week een Spotify playlist-suggestie die je zelf kan opzetten. In het begin van de les vermelden we wanneer je de playlist kan beginnen afspelen.

Na de les krijg je een mailtje met een verborgen YouTube link voor de replay van de les. In de beschrijving van de YouTube video zal je opnieuw een link vinden naar de Spotify playlist, omschrijving van het thema, etc.

In-person lessen

Flow je graag in-person mee? Dan kan je ons voorlopig enkel in Hasselt, Limburg vinden. Je kan komen flowen met Jana in Olympia, Hasselt. Boekingen voor deze lessen lopen via de studio in kwestie, niet via Ylva Yoga.

Olympia, Hasselt

Slow Flow: Slow LYT® Flow – dinsdagavond (19:00-20:00)
Deze LYT® Yoga les is geschikt voor iedereen, van beginneling tot doorwinterde yogi. De perfecte les als je graag wat trager flowt. We doen meer stretches en hebben meer rustmomentjes in vergelijking met de all levels versie.
Deze les is geschikt voor iedereen, inclusief beginners.

Vinyasa Flow: All Levels LYT® Flow – donderdagavond (19:00-20:00) en zondagmorgen (10:00-11:00)
Deze LYT® Yoga les is ook geschikt voor iedereen, van beginneling tot doorwinterde yogi. We gaan samen door een leuke flow die je lichaam losmaakt, versterkt en naar een neutrale alignment brengt.
Deze les is geschikt voor iedereen, inclusief beginners.

Op zoek naar een teacher?

Ben je op zoek naar een yoga teacher voor jouw studio, fitness, event, … ? Aarzel niet om ons te contacteren via mail.

Contacteer ons