Over Ylva Yoga

Ylva Yoga werd opgestart in 2018 door yoga teachers Jana Broeckx en Noélie Lanckneus. Jana en Noélie leerde elkaar in 2017 kennen en werden snel vrienden en begonnen snel te fantaseren over samen een yogabedrijf op te starten.

Eind 2018, toen we op onze yoga-dates alle vegan koffie- en taartzaakjes van Brussel ontdekten, fantaseerden we over onze eigen yoga droom. Na eindeloze WhatsApp brainstormsessies waren we eruit: Ylva Yoga!

Ylva Yoga waarmee we yogalessen, retreats, events en workshops op maat verzorgen – met heerlijk plantaardig eten.

Ylva is een Zweedse naam en betekent “she wolf”. De vrouw die weet wat ze wil, vrij is van vooroordelen en vooropgezette ideëen en die zal vechten om haar dromen te bereiken. Het staat voor een gevoel van kracht en de mogelijkheid om je volledig te geven.

Alles wat we ondernemen met Ylva Yoga is een weerspiegeling van wie we zijn. Liefde voor dieren en de planeet is daar onvermijdelijk mee verbonden. Op al onze retreats zal je dus verwend worden met heerlijk plantaardig eten. We eten heel graag gezond, maar verwacht je zeker ook aan vegan zoetigheden en havermelk lattes.